online rendement berekenen

Web analytics

Meet uw online succes en verkrijg de juiste inzichten en informatie!

Web analytics helpt u bij het meten van het succesratio van uw online marketingactiviteiten. Maar deze gegevens hebben uiteraard geen enkele waarde als ze niet correct gemeten worden. Ook is het van essentieel belang om voor uw bedrijf te bepalen welke gegevens nu werkelijk relevant en cruciaal zijn voor het aansturen van uw campagnes.

Google Analytics diensten - online rendement berekenen met web analytics

Web analytics voordelen

Welke online campagnes werken het best of juist minder goed? Waar verlaten uw bezoekers de website? Zomaar twee belangrijke vragen waarop u antwoord krijgt met web analytics. De voordelen zijn:

  • De prestaties van uw website en online marketing campagnes evalueren.
  • Zeer precies uw verkoopcijfers en leads bijhouden.
  • Het meten en evalueren van uw return on investment (ROI).

Wat kan Tomvi voor u betekenen?

Web analytics met Tomvi betekent een vertaling van uw webstatistieken naar de juiste inzichten en informatie, passend bij uw online strategie. Om dit te bereiken biedt Tomvi diverse Google Analytics diensten aan. Van het installeren van Google Analytics, het opzetten van conversietrechters tot het maken van leesbare rapportage.

Het maximale uit uw Google Analytics rapportage halen?

Laat u adviseren door een gecertificeerde Google Analytics professional en haal het maximale uit uw webstatistieken. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de Google Analytics diensten van Tomvi.